Kind of Julia

Drömlägenheten och harmoni

Idag hade vi inga föreläsningar, utan eget arbete. Så jag, Amanda, Michelle och Fredrika träffades hemma hos Fredrika som bor i Mölndal. Det var kul att få se en ny del av Göteborg och dessutom skönt med lite omväxling från stadslivet. Fredrika bor tillsammans med sin pojkvän och deras lägenhet var SÅ FIN. Alltså verkligen bland det mysigaste hemmet jag varit i. Det var så fint att jag var tvungen att kolla upp vilket bolag som byggt huset de bor i, hahaha. Men ja, jag hade inte tackat nej till en lägenhet av Jutabo om man säger så. Så mamma och pappa, nu vet ni vad jag önskar mig i julklapp ;)

Men tillbaka till min dag. Förutom att beundra Fredrikas lägenhet, dricka espresso och prata om vad vi gjort i helgen, jobbade vi faktiskt på en skoluppgift också. Vi hade i uppgift att fotografera bilder på temat Harmoni. Vi tog bilder individuellt, men sedan kollade vi på varandras bilder och gav lite feedback. Sedan valde vi ut tre bilder att ha med till seminariet imorgon, där vi ska visa dem och förklara varför vi kopplar dem till harmoni. Jag är faktiskt väldigt nöjd med mitt resultat så jag tänkte dela bilderna med er.

Gillar speciellt bilden på katten, den såg verkligen harmonisk ut när den låg där. Vad tycker ni, vilken gillar ni mest?