Kind of Julia

Nya naglar och föreläsning

Idag tog jag sovmorgon och vaknade inte förrän klockan tio. Jag åt frukost och gjorde mig iordning innan jag rusade iväg (inga bilder från min morgon idag, haha. Ibland hinner man inte) för att fixa nya naglar inför hösten. Jag var hos en studio som Amanda tipsade mig om, och jag måste säga att jag är så nöjd!! De var så trevliga och duktiga och det var ändå inte jättedyrt, vilket är bra nu när jag lever på studentlån hihi.

Som ni ser, SJUKT fina. Så fina att jag köpte med mig nagellacket, haha. Efter att jag gjort mina naglar cyklade jag till universitetet för jag hade en föreläsning på eftermiddagen, och jag måste säga att jag fullkomligt ÄLSKAR föreläsaren vi hade, han var så engagerad och det känns verkligen som att han brinner för det han gör. Jag har hamnat så rätt och det känns helt fantastiskt.

Just nu är jag hemma en snabbis för att byta om och sen ska jag hem till Amanda som bor vid Backaplan, hon har en sååå fin lägenhet, den är verkligen drömmig! Vi är några tjejer som ska laga middag tillsammans där och bara mysa hela kvällen. Om jag tar några bilder så lovar jag att visa dem för er.